Черговий старостат вирішив ввійти братству до

Ужгородської молодіжної міської ради

 

15 липня в сесійному залі Ужгородської міської ради заступником міського голови Федором Апшаєм була проведена зустріч з міськими молодіжними організаціями, де було запропоновано створити при Ужгородській міській раді молодіжну раду, в яку ввійдуть, в особі свого представника, організації. Від Ужгородського молодіжного братства, єдиної православної організації, взяв участь в зустрічі Василь Солонина, заступник старости та керівник організаційного відділу. Учасники домовились зустрітись знов в серпні і після погодження своїх організацій, створити Ужгородську молодіжну міську раду.

На черговому старостаті братства, який відбувся ввечері того ж дня, після отриманої інформації, було одноголосно вирішено ввійти до зазначеної організації. Старостат доручив представляти братство в ній Василю Солонині.

В ключі останніх рішень Священного Синоду Української Православної Церкви така співпраця з місцевими органами влади є доцільною й, навіть, бажаною. Молоді миряни матимуть змогу впливати на молодіжну політику місцевої влади та більш повноважно втілювати в життя свої проекти.

Крім того, старостатом було детально розглянуто питання проведення табору. Доручено провести реєстрацію всіх учасників та гостей, закріплено керівників груп та людей, які дбатимуть про безпеку учасників.

 

Священик Віктор Палош